More info
Our instagramSot dua të flas për aplikacione celulare në ndërthurje me biznesin dhe pse duhet të konsideroni krijimin e një aplikacioni celular për kompaninë tuaj.

 

Nëse mendoni se aplikacionet celulare janë vetëm për marka të emrave të mëdhenj si Walmart dhe Bank of America, keni gabuar. Gjithnjë e më shumë biznese të vogla dhe të mesme po ndjekin trendin mobil, duke kuptuar që një strategji efektive mobile përfshin më shumë sesa thjesht një faqe uebi miqësore me celularin.

 

Në fakt, këto ditë do të vini re se shumë biznese të vogla me të cilat ndërveproni në jetën tuaj të përditshme kanë aplikacionin e tyre të dedikuar celular - qoftë dyqani i kafeneve në qoshe apo sallonin e bukurisë në qendër të qytetit. Këto kompani janë një hap përpara kur bëhet fjalë për të cuar marketingun e biznesit të tyre në nivelin tjetër.

 

Në rast se akoma nuk jeni të sigurt pse dikush do të dëshironte të ndërtonte platformën e vet të lëvizshme, këtu janë shtatë avantazhet kryesore pse duhet të ndiqni këtë rrugë herët ose vonë.

 

1. Jini të dukshëm për klientët në çdo kohë

Statistikat tregojnë se mesatarja që një njeri harxhon duke ndjenjur në pajisjen e tij celulare është më shumë se dy orë në ditë. Megjithëse ndoshta vetëm një pjesë e vogël e aplikacioneve përbëjnë pjesën më të madhe të këtij përdorimi total, nuk do të ndryshojë faktin që secili përdorues duhet të zhbllokojë, lëviz, dhe skanojë pajisjen e tij për aplikacionet që po kërkojnë. Të qënurit në pajisjen e tyre mund të jetë një avantazh për kompaninë tuaj, pasi mendja jonë në mënyrë të pandërgjegjshme regjistron çdo imazh dhe tekst (ose ikonë aplikacioni të dizajnuar mirë!) që haset - edhe nëse ndodh pa u vënë re.

 

2. Krijoni një kanal të marketingut të drejtpërdrejtë

Aplikacionet shërbejnë për shumë funksione: ato mund të japin informacione të përgjithshme, çmimet, format e prenotimit, veçoritë e kërkimit, llogaritë e përdoruesve, burimet e lajmeve dhe shumë më tepër.

 

Një nga përfitimet më të mëdha për të pasur një aplikacion mobil është se të gjitha informacionet që dëshironi të siguroni për klientët tuaj - përfshirë shitjet dhe promovimet speciale - I kanë në majë të gishtave. Nëpërmjet “Push Notifications”, ju po afroheni edhe më shumë me një komunikim të drejtpërdrejtë dhe lehtësisht mund t'i kujtoni klientët në lidhje me produktet dhe shërbimet tuaja sa herë të dëshironi.

 

3. Siguroni vlerë për blerësit tuaj

Po të flasim për informacionin e duhur, si thoni sikur të dixhitalizoni atë program besnikërie që keni? Në vend që t'i përmbaheni kartës së vjetër të mbledhjes së pikëve, bëjeni të mundur që klientët tuaj të mbledhin shpërblimet e tyre përmes aplikacionit tuaj celular. Rezultati? Më shumë shkarkime dhe më shumë konsumatorë të kthimit. (Kontrolloni PunchMe, një shërbim që ju lejon të krijoni programe besnikërie të bazuara në smartphone.)

 

4. Ndërtoni markën dhe njohjen

Një aplikacion mobil për biznesin tuaj mund të kontribuojë shumë në ndërgjegjësimin e blerësve potencial për markën tuaj. Unë do të doja ta argumentoja këtë temë në dy aspekte, kombinimi i të cilave do ta bëjë aplikacionin tuaj një fitues të vërtetë:

 

 Marka. Një aplikacion mobil është si një tabelë boshe. Ju mund të bëni atë që dëshironi me të; mund ta bëni me stil, hip, funksional, tronditës ose informues. Por ajo që vërtet dëshironi të bëni është të krijoni një aplikacion i cili do të ketë tipare që klientët tuaj do të pëlqejnë, ndërsa në të njëjtën kohë është i marketuar mirë dhe i dizajnuar bukur.

 Njohja e markës. Sa më shpesh do të përfshini klientët në aplikacionin tuaj, aq më shpejt ata do të jenë të prirur për të blerë produktin dhe / ose shërbimin tuaj. Në reklamim kjo quhet "frekuencë efektive": si rregull, dëgjimi dhe shikimi i markës tuaj përafërsisht 20 herë është ajo që do t'ju bëj të dukshëm vërtet.

 

5. Përmirësimi i Angazhimit të Konsumatorëve

Pavarësisht nëse jeni duke shitur lule ose shërbime të tjera , klientët tuaj kanë nevojë për një mënyrë për të arritur tek ju. Të kesh një modul mesazhesh brenda aplikacionit tuaj mund të bëjë vërtet ndryshim në mënyrën e komunikimit me klientët tuaj. Mendoni për të: OpenTable, për shembull, ndërtoi të gjithë modelin e saj të biznesit rreth këtij parimi. Në vend që të thërrisni një restorant për një tryezë, mund ta prenotoni me më pak se pesë klikime në platformën e tyre. Tani mendoni për këtë: Sa klientë do të preferojnë të komunikojnë me ju me tekst sesa përmes telefonit?

 

6. Diferenconi veten nga konkurentët

Këto ditë aplikacionet e lëvizshme në nivelin e biznesit të vogël janë ende të rralla, dhe kjo është ajo ku ju mund të bëni një hap të madh përpara nga konkurrentët tuaj. Jini të parët në lagjen tuaj që ofroni një aplikacion mobil për klientët tuaj. Ata do të mahniten nga qasja juaj e mendimit përpara!

 

7. Kultivoni besnikërinë e klientit

E fundit, por jo më pak e rëndësishmja, arsyeja më e madhe pse duhet të konsideroni ndërtimin e aplikacionit tuaj celular është besnikëria e klientit. Me gjithë zhurmën atje - banderolat në rrugë, tabelat, shenjat e ndezjes, reklamat në gazeta, fletushkat, kuponat, faqet e internetit, banderolat në internet, reklamat në Facebook dhe marketing-mail - ne ngadalë humbasim ndikimin tonë tek klientët për shkak të sasisë së pamasë të reklamave që na rrethojnë. Eshtë koha të kthehemi për të bërë një lidhje të vërtetë dhe të sinqertë me klientët tuaj, dhe duke i bërë ata një entuziast besnik të produktit dhe / ose shërbimit tuaj. Unë nuk po them se një aplikacion mobil do të shpëtoj biznesin tuaj, por mund të jetë një mënyrë për të qëndruar më pranë klientëve tuaj, dhe duke qenë thjesht një "majë gishti" larg në çdo kohë.
Contact Us

Make
an
offer

Reach out to us if you're interested about one of the products or services we offer.

ContactClick Me Contact