Blog Post
  • By Erion Cuni
  • Posted 15:42 18 Jun 2018

UI/UIX Graphic Designer Needed

Ne jemi duke kërkuar për dizajner grafik për të na ndihmuar të dizenjojmë vecanerisht applikacione mobile. Klientet tane variojne nga start-up deri ne kompani te medha. Dizajneri do te punoje ngushte me menaxherin e projektit dhe me zhvilluesit e aplikacioneve.

Pergjegjesite perfshijne:

·         Krijimi i produkteve grafike intuitive të drejtuar nga workflow I duhur.

·         Artikulimi I vendimeve dhe opinioneve ne lidhje me dizajnin dhe paraqitja/porezantimi tek klienti.

·         Hulumtime ne fushen e UX per iOS dhe Android.

·         Zhvillimi I koncepteve duke përfshirë definimin e nevojave të përdoruesve, analizën e detyrave, storyboards, skenarëve, rrjedhave të përdorimeve dhe rasteve të përdorimit.

·         Te punoje me prototipe, formacione, prezantime dhe dizenjime përfundimtare për ekipet e brendshme dhe të jashtme të zhvillimit.

·         Te punoje ngushtë me zhvilluesit për të siguruar që specifikimet e dizajnit të zbatohen.

·         Demonstrimi i aftësisë për të krijuar dhe ndjekur udhëzimet, kërkesat e dizajnit dhe standardet e identitetit të markës.

·         Perditesimi I dizajneve dhe dokumentacionit bazuar ne testimin nga klienti dhe feedback-u.

Kualifikimi I nevojshem:

·         Diplomë Bachelor (ose prane perfundimit) në Dizajn, Dizajn Grafik, Dizajn Industrial, ose të perafert.

·         Njohje e mire e gjuhes angleze

·         Përvoje 0-2 vjeçare në fushen e dizajnit interaktiv.

·         Një portofol i I mire me projekte qe paraqesin vizion.

Cfare ofrojme ne:

·         Fillim pune I menjehershem.

·         Orare fleksible part-time ose full-time

·         Pune ne zyre ose remote.

Latest Posts

Social