More info
Our instagramNë biznes, gjithçka është e ndërlidhur, dhe përveç zhvillimit të produktit, marketingu është një nga komponentët më të rëndësishëm të suksesit të tij. Në këtë kontekst, një faqe interneti promovuese është një mjet efikas për shumicën e aplikacioneve. Ndihmon biznesmenët të zgjidhin disa detyra të rëndësishme.

 

Në këtë artikull, unë do t'ju tregoj pse një aplikacion mobile ka nevojë për një faqe web-i dhe si ndihmon për ta promovuar atë. Ne gjithashtu do të përpiqemi të kuptojmë se cilat elementë themelorë duhet të ketë një faqe web-i.

 

Dy arsye kryesore pse një aplikacion mobile ka nevojë për një faqe web-i

 

1. Promovimi i produktit

Në mënyrë ideale, është e nevojshme të filloni të promovoni aplikacionin tuaj shumë përpara fillimit të tij zyrtar. Pra, për këtë qëllim, krijimi i faqes së web-it është mënyra më e përballueshme për të arritur këtë objektiv.

Ju mund t'u tregoni përdoruesve potencial në lidhje me aplikacionin tuaj në detaje, të filloni të grumbulloni adresat e-mail për shpërndarjen e postës elektronike në të ardhmen, të postoni një video që tregon versionin demo, etj.

 

Pas hedhjes në treg të produktit, vendosni linqet e aplikacionit në Google Play dhe App Store në faqen tuaj të web-it. Për më tepër, postoni URL zyrtare të faqes suaj të web-it në rrjetet sociale.

 

Duke shtuar kodin Google Analytics në faqen tuaj të webit, ju mund të gjurmoni burimet nga ku përdoruesit shkojnë në faqen tuaj dhe si bashkëveprojnë me të.

 

2. Feedback

Bashkangjit formularin e feedback-ut në faqen tuaj dhe kërkojuni përdoruesve të lënë përshtypjet mbi përvojën e tyre në përdorimin e aplikacionit ose dëshirave qe mund te kene në veçoritë e tij funksionale. Ky informacion do t'ju ndihmojë të përmirësoni aplikacionin tuaj. Për më tepër, kjo qasje do të tërheq vëmendjen e përdoruesve të rinj potencialë.

 

Si duhet të jetë një faqe interneti promovuese e aplikacionit celular

Para së gjithash, duhet të jetë i lehtë për tu kuptuar dhe e përshtatshme për t’u përdorur. Mund ta zhvilloni duke u bazuar në disa CMS të njohura, si WordPress, ose mund të përdorni ndonjë ndërtues të faqes në internet, për shembull, Wix.com.

 

Dizajni. Ky aspekt është shumë i rëndësishëm, pasi shumica e njerëzve do të hyjnë në faqen tuaj te internetit nga pajisjet mobile. Nëse përdoruesit vizitojnë faqen tuaj të internetit duke përdorur një smartphone, ata duhet të shohin një tekst të lexueshëm dhe të marrin një përvojë pozitive të përdoruesit. Përndryshe, ju do të prishni përshtypjen e tyre fillestare dhe ata thjesht do të mbyllin skedën përkatëse. Ka shumë modele falas për hartimin e përgjegjshëm për ndërtuesit e faqeve në internet dhe WordPress.

 

Vlera informative. Eshtë një tjetër aspekt i rëndësishëm. Web-i duhet të përmbajë përgjigje për pyetjet e mundshme që audienca e synuar mund të ketë. Pse përdoruesit kanë nevojë për aplikacionin tuaj? Si duket dhe funksionon? Cilat janë avantazhet e saj? Cfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për të? Më poshtë, ne do të flasim për këtë në më shumë detaje.

 

Paraqitja punes. Për këtë qëllim, ju mund të regjistroni një video, ta postoni atë në YouTube ose Vimeo. Ky element ndërveprues përballon tërheqjen e vëmendjes së përdoruesit në mënyrë perfekte dhe tregon qartë karakteristikat operacionale të produktit tuaj.

 

Butonat e rrjetit social. Ato janë të nevojshme për t'u lejuar përdoruesve të vizitojnë faqen, kushtuar aplikacionit tuaj, në një rrjet specifik shoqëror dhe të pajtohen me perditësimet.

 

Linqet në dyqanet e aplikacioneve. Eshtë një gjë e dukshme, por do të ishte e dobishme të ju kujtoja për këtë. Bëni butonat qartë të dukshëm dhe përdorni ikonat e sistemeve operative iOS dhe Android gjithashtu. Në këtë mënyrë, ju do të ndihmoni pronarin e pajisjes përkatëse që menjëherë të dijë se ku të klikojë.

 

Le të përmbledhim

Një faqe interneti e aplikacionit celular është një mjet efikas promovues që ju ndihmon të krijoni një përshtypje të mirë fillestare.

 

Duke përdorur atë, ju mund të tërhiqni vëmendjen e përdoruesit për produktin tuaj, të bashkoni audiencën e interesuar edhe para lëshimit dhe të arrini instalime shtesë pas fillimit të produktit. Prandaj, është në avantazhin tuaj të krijoni një faqe interneti të mirë promovuese dhe ta hapni atë përpara lëshimit të aplikacionit.

 

Nëse jeni duke kërkuar për një partner teknologjik i cili do të marrë përsipër detyrën e zhvillimit të faqes tuaj të internetit, gjithmonë mund t'i drejtoheni shërbimeve tona. Na shkruani dhe do t'ju këshillojmë për të gjitha çështjet në zhvillim.

 

 

 

Ky artikull u morr nga lvivity.com
Contact Us

Make
an
offer

Reach out to us if you're interested about one of the products or services we offer.

ContactClick Me Contact