More info
Our instagram
alt

5 arsyet pse të gjithë duhet të mësojnë të kodojnë

Ka mjaft njerëz që ende nuk janë të sigurt se çfarë është kodimi. Në ditët dhe kohën tonë, zhvillimi...
Read More

alt

23 fakte mbi teknologjine

Në një botë të drejtuar nga lidhja e Internetit për të gjitha aspektet e jetës, nga operacionet efik...
Read More

alt

7 Arsyet pse biznesi juaj ka nevojë për një aplikacion mobile nga Melanie Haselmayr

Sot dua të flas për aplikacione celulare në ndërthurje me biznesin dhe pse duhet të konsideroni...
Read More

alt

Why Become a Kalipso Tour Guide?

One of the main players of the Kalipso platform are the tour guides that provide these amazing adve...
Read More

alt

Çfarë është Kalipso dhe si funksionon?

“Kalipso” përfaqëson një komunitet të ndërtuar për qëllim organizimin dhe menaxhimin e aktiviteteve...
Read More

alt

“Almotech” vlerësohet me Çmimin e ‘Moblitetit te Vitit’ prej ICT Awards 2019

“Almotech” vlerësohet me Çmimin e ‘Moblitetit te Vitit’ prej ICT Awards 2019Edicioni i 7-të i I...
Read More