More info
Our instagram
alt

7 Arsyet pse biznesi juaj ka nevojë për një aplikacion mobile

Sot dua të flas për aplikacione celulare në ndërthurje me biznesin dhe pse duhet të konsideroni...
Read More

alt

Why Become a Kalipso Tour Guide?

One of the main players of the Kalipso platform are the tour guides that provide these amazing adve...
Read More

alt

Çfarë është Kalipso dhe si funksionon?

“Kalipso” përfaqëson një komunitet të ndërtuar për qëllim organizimin dhe menaxhimin e aktiviteteve...
Read More

alt

“Almotech” vlerësohet me Çmimin e ‘Moblitetit te Vitit’ prej ICT Awards 2019

“Almotech” vlerësohet me Çmimin e ‘Moblitetit te Vitit’ prej ICT Awards 2019Edicioni i 7-të i I...
Read More

alt

Sistem menaxhimi (Dyqan dhe servis elektronik)

Një sistem online për menaxhimin e magazinës, shitjeve dhe shërbimeve të një dyqani me pajisje elek...
Read More

alt

Sistem i menaxhimit te rezervimeve

Sistemi i rezervimit eshte nje sistem online qe ofron nje platforme vecanerisht per te menaxhuar re...
Read More